Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دکمه هوم آيفون که در قسمت پاييني آن قرار دارد قدمتي به اندازه خود آيفون دارد و هميشه هم نقشي مرکزي در کنترل دستگاه داشته است. روي تلفن هاي فعلي، اين دکمه براي روشن کردن نمايشگر، باز کردن قفل دستگاه، حرکت ميان اپليکيشن ها، انجام پرداخت ها، صحبت کردن با سيري و بازگشت به صفحه اصلي موبايل کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتي زماني که شما نمي دانيد چه کار مي خواهيد بکنيد باز هم يک بار دکمه هوم را فشار مي دهيد.
مثل جک هدفون که سال پيش حذف شد، دکمه هوم هم گويا قرار است به زودي برچيده شود و موبايلي که اپل تا چند روز ديگر معرفي مي کند فاقد اين دکمه خواهد بود.
به گزارش مارک گورمان از بلومبرگ، اپل قرار است روي آيفون گران قيمت و جديد خود (که احتمالا آيفون 7 اديشن نام دارد) به جاي دکمه هوم، از يک نوار نرم افزاري جديد استفاده کند.

اين نوار نرم افزاري مي تواند بسياري از قابليت هاي پيشين دکمه فيزيکي هوم را اجرا و يک سري قابليت ديگر هم به آن ها اضافه کند. احتمالا کاربران براي باز شدن قفل موبايل بايد انگشت خود را روي اين نوار بکشند. ممکن است از چند حرکت ديگر براي جا به جايي ميان اپليکيشن ها استفاده کنند و... اما يکي از اصلي ترين قابليت هاي دکمه فيزيکي هوم احتمالا به هيچ وجه از طريق اين نوار اجرايي نيست: اثر انگشت براي امنيت دستگاه.
با توجه به آنچه که تاکنون شنيده ايم، اپل موفق نشده که سنسور اثر انگشت را به زير نمايشگر انتقال دهد و مجبور است آن را به پشت موبايل ببرد. يک سري ديگر از شايعات هم گفته اند که احتمالا در اين آيفون جديد خبري از تاچ آيدي نيست و همه چيز به عهده ليزرها و سنسورهاي تشخيص چهره است که در کنار دوربين جلويي دستگاه يک مجموعه پيشرفته را شکل داده اند.

در هر صورت، حذف کردن دکمه هوم از قسمت جلويي موبايل، تجربه کاربري ما را نسبت به گذشته کاملا تغيير مي دهد. سنسور اثر انگشت نه فقط به منظور حفاظت اطلاعات، بلکه براي پرداخت هاي موبايلي Apple Pay در اپليکيشن هايي نظير اوبر نيز کاربرد دارد.
اما آيا کساني که سال ها است از آيفون استفاده مي کنند، مي توانند به همه اين تغييرات عادت کنند؟ شايد براي بسياري ساده باشد. براي خيلي ديگر نيز احتمالا اينطور خواهد شد که ناخودآگاه جاي خالي دکمه هوم روي نمايشگر را مي فشارند و وقتي نتيجه اي نمي بينند يادشان مي افتد که اوه، دکمه هومي وجود ندارد.

اپل اهميت بالاي دکمه هوم را در برابر انگيزه اي خاص پايمال کرده. انگيزه پوشاندن تمام نماي جلويي آيفون جديد با نمايشگر OLED، تا بتواند نمايشگري به اندازه نمايشگر آيفون 7 را روي بدنه اي کوچکتر از آيفون 7 جاي دهد.
منبعي مطلع و مطمئن اطلاع داده که اپل ماه ها تلاش کرد تا سنسورهاي مخصوص دکمه هوم را زير نمايشگر OLED تلفن جديدش قرار دهد اما هيچ راه حل مطمئني براي آن پيدا نکرد. حتي تلاش کرده تا آن را در قسمت پشتي موبايل قرار دهد اما اگر اطلاعات گورمان صحيح باشد، هيچ يکي از اين دو اتفاق نيافتاده است.

سامسونگ هم در گلکسي اس 8 و اس 8 پلاس دکمه هوم را حذف و همانند اپل تلاش کرد تا دکمه را به زير نمايشگر انتقال دهد اما موفق نشد و در نهايت آن را پشت تلفن و کنار دوربين برد، جايگاهي که باعث بازخوردهاي منفي بسياري شد. نه تنها دسترسي به آن براي همه کاربران با ابعاد دست متفاوت ساده نيست، بلکه باعث کدر شدن شيشه لنز دوربين نيز مي شود. اميدواريم که اپل راه حل هوشمندانه تري را به کار گيرد.
چالش هاي طراحي گاهي اوقات تبديل به فرصت مي شوند. پس از مدت کوتاهي که دلمان براي دکمه هوم تنگ خواهد شد، احتمالا از قابليت هاي جديدي که حذف آن به ارمغان آورده شگفت زده شويم و از آن ها استقبال کنيم. و اميدواريم که راه حل امنيتي جديد اپل (تشخيص چهره به جاي اثر انگشت) به اندازه شيوه قبلي امن، مطمئن و با کاربري آسان باشد.

يکي ديگر از عواقب نمايشگر لبه به لبه، وجود قسمتي باريک براي قرار دادن دوربين جلو و سنسورهاي کنار آن است. بلومبرگ مي گويد که اپل به منظور برطرف کردن اين مشکل هم يک طراحي خاص براي رابط کاربري در نظر گرفته تا اطلاعاتي مثل آنتن دهي، سيگنال واي فاي، زمان، درصد شارژ باتري و... به خوبي نمايش داده شود.
اپل شب گذشته اعلام کرد که آيفون هاي جديدش را چند روز ديگر در تاريخ 21 سپتامبر در خانه جديدش رونمايي خواهد کرد. در کنار آن احتمالا شاهد رونمايي اپل واچ، اپل تي وي جديد و ديگر دستاوردهاي اپل طي چند ماه گذشته نيز هستيم.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۹۳۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگر‌های لمسی ضد میکروبی در راه است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیواطلس، اگر وسیله‌ای وجود داشته باشد که نیاز فوری به ضد میکروبی شدن داشته باشد آن صفحات نمایش لمسی عمومی است که همه با انگشتان آلوده خود به آن دست می‌زنند.

مس ویژگی‌های شناخته شده‌ای دارد از جمله خاصیت میکروب کشی در صورت تماس با آن ولی مات و رسانای الکتریکی نیز هست دو ویژگی که استفاده از آن را برای پوشش دهی صفحه لمسی جذاب نمی‌کند.

اکنون دانشمندان موسسه تحقیقات و مطالعه پیشرفته کاتالان در اسپانیا، مؤسسه علوم فوتونیک (ICFO) و شرکت کورنینگ ماده نوینی به نام «سطح مسی نانوساختار شفاف» (TANCS) با در نظر گرفتن این محدودیت‌ها ابدع کرده اند.

محققان کار خود را با قرار دادن یک لایه مسی به ضخامت ۳.۵ نانومتر بر روی یک لایه شیشه‌ای آغاز کردند. در فرآیندی به نام بازپخت حرارتی سریع، آنها آن لایه را تا دمای ۳۹۰ درجه سانتیگراد (۷۳۴ درجه فارنهایت) گرم کرده، آن را به مدت ۱۰ دقیقه در آن دما نگه داشته و سپس سرد کردند.

انجام این کار باعث شد که لایه قبلی یکنواخت به تعداد بی شماری از نانوذرات مس با فواصل مساوی تبدیل شود.
لایه تغییر یافته به دست آمده، کیفیت ضد باکتریایی مس را حفظ کرد، اما شفاف، دارای رنگ خنثی و از نظر الکتریکی نارسانا شد.

در نهایت برای دوام بیشتر و حفاظت از محیط زیست، لایه‌هایی از دی اکسید سیلیکون و فلوروسیلان‌ها (مواد شیمیایی دفع کننده آب و روغن) به لایه بالایی افزوده شد.

در آزمایش‌هایی که در شرایط خشک دنیای واقعی انجام شد، مشخص شد که این ماده نوین ۹/۹۹ درصد از باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس را در عرض دو ساعت از بین می‌برد.

همچنین پس از اینکه به مدت دو سال دو بار در روز با پاک کننده‌ها تمیز شد، دست نخورده و موثر باقی ماند.

مجریان این طرح می‌گویند اگرچه هنوز برای عرضه تجاری این محصول تحقیقات بیشتری لازم است، اما این دستاورد گام مهمی در زمینه ساخت صفحه نمایش لمسی ضد میکروبی برای نمایشگر‌های عمومی یا شخصی است.

نتایج این تحقیقات در نشریه Communications Materials منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برای این تغییر ظاهری در آیفون باید تا ۲۰۲۶ صبر کنید!
  • عرضه فیس آیدی اپل با مدل آیفون ۱۸ پرو
  • تهیه کننده نون خ سریال جدید می‌سازد
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر
  • در فقدان خاموشی یک صدای ناب از موسیقی شریف خراسان
  • فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری
  • نمایشگر‌های لمسی ضد میکروبی در راه است
  • فقر و فقدان قدرت خرید اخلاق اجتماعی را مخدوش می‌کند
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • تورس از هافبک‌های گل‌گهر گلزن می‌سازد!